Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Battlefield 3.

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymieniłem się ponad tydzień temu z ziomkiem na gry. Dałem mu Simsy 3+Fifa 10, on mi Ruskiego BFa.

Wszystko pięknie, pobrałem. Zainstalowalem patche, wczoraj wieczorem sobie chcę zagrać, jest dobrze, klikam graj, wysyła mnie do Battleloga, włącza na stronce że chcę multi, wyszukuję pokój/server, i piszę że dołącza do gry, w originie gra się włącza, no ale nie do końca. Pokazuje że włącza się i nic. Wiecie co na to poradzić? reinstalowałem już origina i nic.. ;/

1351788161-U286260.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na samym początku gry w BF3 też tak miałem ale po jakimś czasie przechodziło (zamykałem grę i wchodziłem na serwa i tak z 10 razy na 10 minut xD)

Spróbuj grę otwierać z przeglądarki (battlelog), nie z origina czy pulpitu

LOL

Opublikowano

Sepcyfikacja Pc.

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

GPU-2xAsus 7870 DCII HDD-Western Digital 500GB, SATA/600, 64MB

PSU-OCZ ZX-Series 850W SLI Modular PSU 80Plus Gold CASE-Zalman Z9 U3

RAM-Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 NAP-Samsung DVD -/+ R/RW 22x

Opublikowano

@Top. Czyżby Vista? Jeśli tak to nie ma się co dziwić bo na niej w cholerę problemów z dupy jest.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Jaka kurwa Vista ;x

Nigdy Visty nie miałem. Mam od około 2 lat 7mke.

Jeśli Win7 to szczerze Ci powiem, że nie mam pojęcia czemu tak jest:/ Spróbuj może opcji "Napraw grę"

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Zaktualizowałeś grę? Może napisz o tym problemie na forum battleloga.

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...